ΑΕΚ για φανέλα Γέλοβατς στα κάγκελα της Τούμπας: «Η καύση φανέλας αποβιώσαντος αθλητή μας ξεπερνά κάθε όριο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 13:46 ΑΕΚ για φανέλα Γέλοβατς στα κάγκελα της Τούμπας: «Η καύση φανέλας αποβιώσαντος αθλητή μας ξεπερνά κάθε όριο»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε μετά την τοποθέτηση φανέλας του εκλιπόντος Στέφαν Γέλοβατς στα κάγκελα της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Δικεφάλων στη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την αγανάκτησης της για τη κίνηση αυτή μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για «ανίερη πράξη», η οποία ξεπερνά κάθε όριο.

Παράλληλα, η Ένωση αναφέρει ότι είναι βέβαιη ότι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαφωνεί με τέτοιες πρακτικές.

Αναλυτικά η ανάρτηση της στα social media της ομάδας:

«Το έμβλημά μας είναι η ψυχή μας. Το ιεροσύλημα κατά συμβόλων συνιστά έτσι ή αλλιώς όνειδος για οιονδήποτε το επιχειρεί στο πλαίσιο ενός παραλογισμού, που δεν έχει σχέση με τον αθλητικό πολιτισμό, πολλώ δε μάλλον όταν αυτή η ανίερη πράξη έχει στόχο την ιστορική φανέλα των αξιών και των ιδανικών της Βυζαντινογέννητης Α.Ε.Κ.

Η σύληση και η καύση (σύμφωνα με καταγγελίες οπαδών μας) φανέλας αποβιώσαντος αθλητή μας, του αδικοχαμένου αδελφού μας STEVAN, ξεπερνά, ωστόσο, κάθε όριο και δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την οργή μας και την αγανάκτησή μας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαφωνεί με τέτοιες πρακτικές, που δεν συνάδουν με την ιστορία του Συλλόγου».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση