Formula 1: Το ξεκαρδιστικό κράνος του Valtteri Bottas - Με... χαίτη, μουστάκι και αυτιά (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 12:36 Formula 1: Το ξεκαρδιστικό κράνος του Valtteri Bottas - Με... χαίτη, μουστάκι και αυτιά (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ο οδηγός της Alfa Romeo F1, Valtteri Bottas λίγο πριν τις δοκιμές της Formula 1 στο Μπαχρέιν, ενόψει της πρεμιέρας της σεζόν στις 3-5 Μαρτίου, αποκάλυψε το κράνος του προκαλώντας… εντύπωση αλλά και γέλια.

Μετά το νέο, καλτ λουκ που έχει υιοθετήσει ο Φινλανδός πιλότος της Alfa Romeo, με κούρεμα που περιλαμβάνει χαίτη, αλλά και μουστάκι, ο Bottas θέλησε να έχει το ίδιο στυλ και στο κράνος του.

Ετσι η βάση του κράνους έχει χρώμα που προσεγγίζει αυτό του δέρματος, ενώ τα σχέδια που φέρει παραπέμπουν σε καρναβάλι, αφού το κράνος μοιάζει περισσότερο με αποκριάτικη μάσκα. Τι έχει πάνω;
Στο μπροστά μέρος και ακριβώς κάτω από τη μεμβράνη προστασίας του προσώπου έχει ένα ξανθό μουστάκι, στο πλάι δεξιά και αριστερά είναι ζωγραφισμένα τα αυτιά, ενώ από το πάνω μέρος έως και πίσω στο κάτω μέρος έχει αποτυπωθεί η πλούσια ξανθιά χαίτη του Bottas.

Σημειώνεται πως ο Bottas αρέσκεται στο να προκαλεί θετικά σχόλια, αλλά και γέλιο, όπως όταν είχε ποστάρει φωτογραφία που εμφανιζόταν ολόγυμνος να κάνει κατακόρυφο σε μια πραγματικά ονειρεμένη παραλία της Αυστραλίας.

Η ανάρτηση του Valtteri Bottas για το νέο του κράνος

Στην ανάρτησή του ο Bottas λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές των μονοθεσίων της F1 στο Μπαχρέιν έγραψε πως το κράνος αυτό είναι μόνο για τα δοκιμαστικά.

Ωστόσο αν και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό, οι fans ζητούν να κρατήσει το συγκεκριμένο κράνος για όλη της σεζόν.

Ο Valtteri Bottas ξεκίνησε τις δοκιμές

Ο πιλότος πάντως δεν έχει απαντήσει ακόμα αν σκοπεύει να κρατήσει το κράνος για όλη τη σεζόν και περιορίστηκε σε μία ανάρτηση με εικόνες ποπυ τον δείχνουν να μπαίνει στο μονοθέσιο της Alfa Romeo, να φοράει το... ξεκαρδιστικό του κράνος και να ξεκινάει τις δοκιμές.

Τι έγραψαν οι fans για το κράνος του Bottas

Μερικά μόνο από τα σχόλια που προκάλεσε η επιλογή κράνους από τον Bottas είναι:

«Ας μην το παρακάνουμε, αλλά αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο κράνους όλων των εποχών!»
«Επιτέλους κάτι πρωτότυπο. Κρατήστε το»
«Λυπάμαι που δεν είναι αυτό το κράνος για τη σεζόν»
«Αυτό το κούρεμα είναι το πιο αεροδυναμικό που έχω δει ποτέ»
«Έχω την αίσθηση ότι ο Valtteri θα είναι ο επόμενος Sebastian (σσ Vettel)»

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση