Παρί Σεν Ζερμέν: Γυναίκα κατήγγειλε τον Χακίμι για βιασμό!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 21:33 Παρί Σεν Ζερμέν: Γυναίκα κατήγγειλε τον Χακίμι για βιασμό!

Νέο σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Μαροκινό δεξιό μπακ να ερευνάται από τις αρχές μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου...

Μόλις κόπασε η θύελλα Νεϊμάρ και των σχέσεων του με τον Εμπαπέ και τον σύλλογο γενικότερα, προέκυψε ένα νέο σοβαρότερο πρόβλημα καθώς όπως αποκάλυψε στην ηλεκτρονική της έκδοση η Le Parisien ο Ασράφ Χακίμι βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών μετά από καταγγελία για βιασμό!!!

 
Hakimi_LeParisein

Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής νεαρή γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Nogent-sur-Marne όπου είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βιαστεί από τον Χακίμι.
Λόγω της σοβαρότητας των γεγονότων και της φήμης του φερόμενου ως δράστη, οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία την Κυριακή κάλεσαν αμέσως τους ανωτέρους τους, το αρχηγείο της αστυνομίας και την εισαγγελία του Créteil (Val-de-Marne) με την κοπέλα (ηλικία 23 ετών), να τονίζει πως δεν ήθελε να υποβάλει μήνυση, αλλά «να κάνει δήλωση βιασμού».

Οι δύο τους φέρεται να γνωρίστηκαν μέσω Instagram στις 16 Ιανουαρίου και το περασμένο Σάββατο η νεαρή επισκέφτηκε τον Χακίμι στο σπίτι του (μάλιστα έφτασε με ταξί της Uber που είχε κλείσει ο παίκτης της Παρί).

Εκεί όμως όπως κατήγγειλε η ίδια, τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, με τον Χακίμι να τη φιλά στο στόμα, να σηκώνει τα ρούχα της και να φιλά το στήθος της πριν διεισδύσει μέσα της παρά τις διαμαρτυρίες της.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα κατάφερε τελικά να απελευθερωθεί από τον Χακίμι σπρώχνοντάς τον με το πόδι της και αμέσως έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο της, ο οποίος ήρθε να την παραλάβει.

Ο Χακίμι αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν εκτός αποστολής της Παρί λόγω τραυματισμού (δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μαρσέιγ), αλλά παράλληλα όπως φαίνεται ήταν και χωρίς την οικογένεια του καθώς η σύζυγος και τα παιδιά του βρίσκονται για διακοπές στο Ντουμπάι!

Παρά την πρόθεση της κοπέλας να μην κατατεθεί μήνυση η εισαγγελία έχει αναλάβει την υπόθεση και αύριο Τρίτη αναμένεται να κληθεί για κατάθεση ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση