Τι ώρες θα δούμε Formula 1 και πού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 13:31 Τι ώρες θα δούμε Formula 1 και πού

Η νέα σεζόν της Formula 1 αρχίζει και σας παραθέτουμε όλες τις ώρες δράσης αλλά και που θα προβληθεί κάθε διαδικασία.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα λοιπόν στο Μπαχρέιν όπου έχουμε τον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023. Κι όλα αρχίζουν σε λίγες ώρες, με την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών (FP1) να διεξάγεται 13.30 με 14.30 ώρα Ελλάδας. Το απόγευμα, 17.00 με 18.00, λαμβάνει χώρα η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Sakhir (FP2).

Το Σαββατο, στις 13.30 ανάβει το πράσινο φως στο pit lane και ξεκινά η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (FP3), που αποτελεί την τελευταία πρόβα ενόψει της μάχης της pole position. Οι κατατακτήριες δοκιμές θα διεξαχθούν από τις 17.00 έως τις 18.00 σε ώρα Ελλάδας.

Όλα αυτά, θα τα δείτε LIVE και δίχως διακοπές για διαφημίσεις, από το ANT1+, με συνδρομητικό πακέτο που ανέρχεται στα 3.33 ευρώ το μήνα.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα δείξει επίσης τους αγώνες της Formula 2 και της Formula 3, ενώ εκεί, ο αγώνας της Κυριακής θα προβληθεί δίχως κανένα διάλειμμα.

Φυσικά ο αγώνας, όπως όλοι οι φετινοί αλλά και τα έξι sprint, θα προβληθεί και από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, το pre-game show θα αρχίσει στις 16.15 και εκεί, οι συντελεστές της εκπομπής υπόσχονται εκπλήξεις.

Πηγή: carandmotor.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση