Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες κι έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 12:50 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες κι έγινε viral

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεδίπλωσε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Η αγάπη του Στέφανου Τσιτσιπά για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Βέβαια, έχει τονίσει πολλές φορές ότι θα έπαιζε ως τερματοφύλακας αν συνέχιζε.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, το TennisTV έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα video που δείχνει τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίζει ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καλιφόρνια για το Indian Wells με το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης να δείχνει τις ικανότητές του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση