Ο Κώστας Σλούκας στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 14:47 Ο Κώστας Σλούκας στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού μέσου Encestando, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει για δύο γκαρντ το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιο του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος λήγει φέτος, ενώ στο συμβόλαιο του Σέρχιο Ροντρίγκεθ υπάρχει οψιόν για άλλον έναν χρόνο, ωστόσο είναι πιθανό να μην ενεργοποιηθεί, μιας και ο Ισπανός βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο, ο Κώστας Σλούκας είναι ένας εκ των γκαρντ που εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τους Πειραιώτες, βέβαια, να έχουν τον πρώτο λόγο για να τον κρατήσουν στο Λιμάνι.

Το καλοκαίρι στην Euroleague αναμένεται, πάντως, “καυτό”, μιας και αρκετά μεγάλα ονόματα θα κυκλοφορήσουν ελεύθερα στην αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση