Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η «βασιλική» εμφάνιση στο Σακραμέντο Κινγκς - Μιλγουόκι Μπακς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 10:41 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η «βασιλική» εμφάνιση στο Σακραμέντο Κινγκς - Μιλγουόκι Μπακς (φωτο Reuters)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε “διαστημική” εμφάνιση στο Σακραμέντο Κινγκς – Μιλγουόκι Μπακς και οδήγησε την ομάδα του σε μία σημαντική νίκη, που την φέρνει ακόμη πιο κοντά στο απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off του NBA.

Επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από τρία παιχνίδια εκτός, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός στο ματς και ηγήθηκε των Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας 46 πόντους, με 17/27 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 6/7 βολές, αλλά και 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, και 5 λάθη σε 34 λεπτά αγώνα.

Ήταν μάλιστα αυτός που με 19 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, επέτρεψε στα “ελάφια” να επιστρέψουν από το -15 του πρώτου ημιχρόνου και να φθάσουν τελικά εύκολα στη νίκη κόντρα στους “Βασιλιάδες”.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση