Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Πλίσκοβα: Μεγάλη «μάχη» για μία θέση στα προημιτελικά του Indian Wells

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 13:05 Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Πλίσκοβα: Μεγάλη «μάχη» για μία θέση στα προημιτελικά του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη έχει ήδη προκριθεί στον τέταρτο γύρο του Indian Wells (WTA 1000) και ετοιμάζεται για μία νέα μεγάλη “μάχη” κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα (14/03, 20:00), για μία θέση στα προημιτελικά.

Έχοντας φθάσει πέρυσι μέχρι τον τελικό του Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται ουσιαστικά και για να μη χάσει βαθμούς στην κατάταξη της ATP, όπου βρίσκεται στην 7η θέση.

Στο Νο17 του κόσμου βρίσκεται από την πλευρά της η Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία προηγείται όμως στις αναμετρήσεις με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. Η 31χρονη Τσέχα έχει κερδίσει τα 3 από τα 5 μεταξύ τους ματς, με τελευταίο αυτό στο Ντουμπάι, όπου η Σάκκαρη ηττήθηκε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-2).

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση