Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Χαμός μετά τη λήξη με «ντου» οπαδών κατά την αποχώρηση Τσιριγώτη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 22:12 Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Χαμός μετά τη λήξη με «ντου» οπαδών κατά την αποχώρηση Τσιριγώτη

Ο Ατρόμητος υπερασπίστηκε την έδρα του με 2-0 απέναντι στον Ιωνικό στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League, αλλά μετά το τέλος του αγώνα είχαμε “ντου” οπαδών των γηπεδούχων, κατά την αποχώρηση του προέδρου των φιλοξενούμενων, Γιάννη Τσιριγώτη.

Το Ατρόμητος – Ιωνικός (2-0) είχε τελειώσει και ο Γιάννης Τσιριγώτης αποχώρησε από τα επίσημα του γηπέδου -μαζί με τη συνοδεία του και κάποιους αστυνομικούς- και κατευθύνθηκε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο προς τη φυσούνα και τα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου.

Πλησιάζοντας στο σημείο, οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να τον βρίζουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού φέρεται να αντέδρασε με χειρονομία, για να ακολουθήσει το “ντου” περίπου 30-40 οπαδών.

Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού πρόλαβε και μπήκε στα αποδυτήρια, ένας-δύο, όμως, που ήταν μαζί του, φάνηκε να μην προλαβαίνουν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους εξαγριωμένους οπαδούς! Μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της στη φυσούνα και οι οπαδοί επέστρεψαν στην κερκίδα.

Δείτε βίντεο του sport-fm.gr:

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση