Χιλή – Παραγουάη 3-2: Επική γκάφα και αυτογκόλ νίκης από τερματοφύλακα στο 90+3′

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 18:04 Χιλή – Παραγουάη 3-2: Επική γκάφα και αυτογκόλ νίκης από τερματοφύλακα στο 90+3′

Απίστευτη γκάφα από τον τερματοφύλακα της Παραγουάης στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Χιλή. Η νίκη των γηπεδούχων ήρθε από απίστευτο αυτογκόλ του πορτιέρε των φιλοξενούμενων.

Η Χιλή νίκησε εντός έδρας με 3-2 την Χιλή, σε διεθνές φιλικό που είχε συνολικά τρεις κόκκινες κάρτες και κρίθηκε στις καθυστερήσεις του, από απίστευτο αυτογκόλ του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων

Ο Άντονι Σίλβα έκανε τραγική εκτίμηση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς και «χάρισε» τη νίκη στη Χιλή για το τελικό 3-2. Ο Αλέξις Σάντσες έκανε μια κακή εκτέλεση κόρνερ -στο πρώτο δοκάρι- ο 39χρονος τερματοφύλακας πήγε να μπλοκάρει την μπάλα αλλά δεν τα κατάφερε και την έστειλε στα δίχτυα της Παραγουάης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση