Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Video με την ιστορία των ντέρμπι από τη Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 18:09 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Video με την ιστορία των ντέρμπι από τη Euroleague

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό απόψε (31/01, 21:30, LIVE από το Newsit.gr) στο ΣΕΦ, για την 32η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα “αιώνιο” ντέρμπι για ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι δύο ομάδες έχουν δώσει μεγάλες “μάχες” και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με το τελευταίο φορμάτ της Euroleague να έχει αυξήσει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να διεξάγονται σταθερά από μία φορά κάθε χρόνο.

Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι στο ΣΕΦ λοιπόν, η Euroleague δημιούργησε ένα νέο video με σπουδαίες στιγμές από τις “μονομαχίες” των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση