Pamestoixima.gr: «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες αποδόσεις»* σε όλα τα ματς της Premier League και των play off της Super League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 12:27 Pamestoixima.gr: «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες αποδόσεις»* σε όλα τα ματς της Premier League και των play off της Super League

Μεγάλα ντέρμπι την Κυριακή Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Λίβερπουλ-Άρσεναλ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Η δράση συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με μεγάλα παιχνίδια. Ξεχωρίζουν τα 2 κυριακάτικα ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Λίβερπουλ-Άρσεναλ.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Pamestoixima.gr για τα 2 μεγάλα παιχνίδια.

Σε όλα τα ματς της Premier League και της Super League το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* έως την έναρξή τους.

H AEK με τον Άρη την Κυριακή στην OPAP Arena

Στη Super League, μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των play off, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με 66 βαθμούς και ακολουθούν ο Ολυμπιακός με 63 και ο ΠΑΟΚ με 57.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (18:00) στην OPAP Arena τον Άρη και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.

Μόνο νίκη είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού για να μην πέσει από την πρώτη θέση αλλά και του Ολυμπιακού για να πιάσει στη βαθμολογία τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Στην Premier League η Άρσεναλ οδηγεί την κούρσα με 8 βαθμούς διαφορά (και 1 ματς περισσότερο) από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αν κερδίσει στο Anfield θα κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Λίβερπουλ πήρε μόλις 1 βαθμό στα 3 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια αφού έχει απομακρυνθεί πολύ από την τετράδα του Champions League.

Καθημερινές προσφορές με το Weekly Pass Extreme*

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr μπαίνεις στη δράση με νέες προκλήσεις καθημερινά και μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα, με το Weekly Pass Extreme!*

Η νέα εποχή για το Pamestoixima.gr ξεκίνησε. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Τώρα το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση