ΝΒΑ: Οπαδός των Μιλγουόκι Μπακς ευστοχεί από το κέντρο και κερδίζει 10.000 δολάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 09:53 ΝΒΑ: Οπαδός των Μιλγουόκι Μπακς ευστοχεί από το κέντρο και κερδίζει 10.000 δολάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ακόμη πάρτι στήθηκε αυτήν τη σεζόν στο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά αυτήν τη φορά όχι για τους παίκτες της ομάδας που προελαύνει στο NBA.

Η οπαδοί των «ελαφιών» είναι αρκετά χαρούμενοι με την πορεία που έχουν κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του, καθώς θα πάνε στα πλέι οφ του NBA με το απόλυτο πλεονέκτημα. Ωστόσο, ένας από αυτούς έγινε και κατά 10.000 δολάρια πλουσιότερος, καθώς κατάφερε να κάνει κάτι πολύ δύσκολο.

Έχοντας συγκεκριμένο χρόνο στη διάθεσή του, έπρεπε να βάλει καλάθι από το κέντρο του γηπέδου. Κάτι που είναι δύσκολο ακόμη και για επαγγελματίες παίκτες (ΟΚ, όχι για τον Στεφ Κάρι), πόσω μάλλον για κάποιον που κατέβηκε από την εξέδρα για να δοκιμάζει την τύχη του.

Και ενώ τα σουτ που επιχείρησε δεν είχαν τύχη, με τον χρόνο να τελειώνει, ο οπαδός πήρε μια πάσα από τον Τζο Ινγκλς. Το άγγιγμα αυτό στην μπάλα αποδείχθηκε γούρικο, καθώς το τελευταίο σουτ και με τον χρόνο να τελειώνει, βρήκε στόχο.

Ο οπαδός που μόλις εξασφάλισε 10.000 δολάρια «τρελάθηκε», ενώ ξέφρενοι ήταν και οι πανηγυρισμοί των υπολοίπων που βρίσκονταν μαζί του στο παρκέ. Ο υπόλοιπος κόσμος στις εξέδρες τον αποθέωσε σαν να ήταν παίκτης των Μπακς -και όχι άδικα.

Πηγή: BleacherReport

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση