Pamestoixima.gr: Εμβόλιμη αγωνιστική σε Premier League και Super League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 10:23 Pamestoixima.gr: Εμβόλιμη αγωνιστική σε Premier League και Super League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»

Διπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση για όλους από το Pamestoixima.gr

Η δράση συνεχίζεται στα μέσα της εβδομάδας με εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League και τη Super League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει σε όλους τους αγώνες της Premier League και της Super League την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στην Premier League τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, που διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης (22:00) στο Etihand.

Στη Super League το μεγάλο ματς γίνεται την Τετάρτη (21:00) στην Opap Arena, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Την ίδια μέρα παίζουν, στις 18:00 ο Βόλος με τον Παναθηναϊκό και στις 19:00 ο Άρης με τον Ολυμπιακό.

Εμβόλιμη αγωνιστική γίνεται και στη La Liga, ενώ στην Ιταλία διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, Ίντερ-Γιουβέντους (1-1 το πρώτο ματς) και Φιορεντίνα-Κρεμονέζε (κέρδισε με 2-0 η Φιορεντίνα στο πρώτο παιχνίδι).

Πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα ματς

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Αρχίζουν αύριο τα play off της Euroleague

Στη Euroleague ξεκινούν τα play off που θα αναδείξουν τις 4 ομάδες του Final 4. Αύριο γίνονται τα παιχνίδια Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν. Την Τετάρτη δίνει το πρώτο του παιχνίδι ο Ολυμπιακός με τη Φενερμπαχτσέ, ενώ στο τέταρτο ζευγάρι η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, για τα παιχνίδια των play off της Euroleague, μεταξύ άλλων, για το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, την περίοδο με το υψηλότερο σκορ, το ακριβές σκορ των περιόδων.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση