Pamestoixima.gr: Οι αγώνες της Premier League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 10:23 Pamestoixima.gr: Οι αγώνες της Premier League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»

Έβερτον-Νιούκαστλ, Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ και Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Τρία παιχνίδια διεξάγονται απόψε στην Premier League με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στις 21:45 αρχίζουν τα ματς Έβερτον-Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ και στις 22:15 γίνεται η σέντρα στο ντέρμπι Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στα τρία σημερινά παιχνίδια της Premier League την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* έως την έναρξή τους.

Με 3 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα και η 31η αγωνιστική της La Liga. Στις 20:30 αρχίζουν τα παιχνίδια Βαλένθια-Βαγιαδολίδ και Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ και ακολουθεί στις 23:00 ο αγώνας Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη. 

Στο Κύπελλο Ιταλίας διεξάγεται απόψε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Φιορεντίνα και την Κρεμονέζε. Στην πρώτη αναμέτρησή τους η Φιορεντίνα κέρδισε με 2-0.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια της Premier League, της La Liga και του Κυπέλλου Ιταλίας τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Διπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση για όλους από το Pamestoixima.gr

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το νέο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Αρχίζουν οι δεύτεροι αγώνες στα play off της Euroleague

Στη Euroleague, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αγώνων των play off, αρχίζουν σήμερα τα δεύτερα παιχνίδια.

Στις 21:15 ξεκινάει ο αγώνας Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις 21:45 γίνεται το τζάμπολ στο ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν. Κρίσιμα είναι και τα 2 παιχνίδια, αφού στις πρώτες αναμετρήσεις η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Παρτιζάν έκαναν το break. Η Μακάμπι κέρδισε με 67-79 τη Μονακό και η Παρτιζάν με 87-89 τη Ρεάλ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα* στους αγώνες Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή τους.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση