Premier League: Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 10:44 Premier League: Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Δυνατό πρόγραμμα και σήμερα με πλήθος ειδικών στοιχημάτων από το Pamestoixima.gr για τη Serie A, τη La Liga και τη Euroleague

Η αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο κυνηγάει η Μπράιτον η οποία προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 6-0 κατά της Γουλβς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League και στο τελευταίο ματς κέρδισε με 1-0 την Άστον Βίλα. 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα της Premier League Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00) την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Στη Serie A ολοκληρώνεται η 33η αγωνιστική με τα παιχνίδια Έμπολι-Μπολόνια (21:45) και Ουντινέζε-Νάπολι (21:45).

Στη La Liga πέφτει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής με τους αγώνες Χιρόνα-Μαγιόρκα (20:30), Σεβίλλη-Εσπανιόλ (20:30), Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπέτις (23:00) και Βαγιεκάνο-Ρεάλ Βαγιαδολίδ (23:00).

Διπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση για όλους από το Pamestoixima.gr

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Τώρα το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια απόψε στο Τελ Αβίβ και το Βελιγράδι

Στη Euroleague γίνονται σήμερα δύο καθοριστικής σημασίας αγώνες των play off. Στις 21:05 στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι υποδέχεται την Μονακό και χρειάζεται τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2. Την Τρίτη η Μονακό κέρδισε εκτός έδρας με 83-78 και με νέα νίκη σήμερα θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four.

Στις 21:30 στο Βελιγράδι ξεκινάει η αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Ρεάλ. Το 2-0 υπέρ της ομάδας του Ομπράντοβιτς έγινε 2-1 από τη Ρεάλ η οποία κέρδισε με 82-80 την Τρίτη στο ίδιο γήπεδο. Μία νίκη χωρίζει την Παρτιζάν από το Final Four. Η Ρεάλ αν κερδίσει θα ισοφαρίσει 2-2 και η πρόκριση θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι στη Μαδρίτη. 

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, για τα παιχνίδια Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό και Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, για την περίοδο με το υψηλότερο σκορ, το αν θα πάει ο αγώνας στην παράταση, το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, ακριβές σκορ των περιόδων.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση