Pamestoixima.gr: Η προτελευταία αγωνιστική της Super League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»*

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 12:19 Pamestoixima.gr: Η προτελευταία αγωνιστική της Super League με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»*

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Άρης-ΑΕΚ και Βόλος-ΠΑΟΚ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Βραδιά Super League είναι η σημερινή με κρίσιμα παιχνίδια για τον τίτλο. Στις 21:00 ξεκινάει η προτελευταία αγωνιστική των play off. Και για τα 3 παιχνίδια το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από τα αποτελέσματα των 2 αυτών αγώνων θα κριθεί αν θα παραμείνουν μαζί στην κορυφή ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, μία αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος.

Η τρίτη αναμέτρηση γίνεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΟΚ. 

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των play off της Super League.

Μάχες στην Premier League για την αποφυγή του υποβιβασμού

Κρίσιμα παιχνίδια γίνονται σήμερα και στην Premier League. Αγωνίζονται οι 4 από τις 5 ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Εκτός έδρας παίζουν η Λέστερ με τη Φούλαμ και η Έβερτον με την Μπράιτον, ενώ στο ντέρμπι ουραγών η Νότιγχαμ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον.

Στους αγώνες της Premier League, Φούλαμ-Λέστερ (17:00), Μπράιτον-Έβερτον (19:30) και Νότιγχαμ-Σαουθάμπτον (22:00) το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά*

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση