Στην κορυφαία πεντάδα του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 11:21 Στην κορυφαία πεντάδα του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μπορεί η σεζόν να μην εξελίχθηκε με τον ιδανικό τρόπο για τους Μιλγουόκι Μπακς, που αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο του ΝΒΑ, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιλεγεί και πάλι στους κορυφαίους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σταρ επιλέχθηκε στην πρώτη πεντάδα της σεζόν, μαζί με τον MVP, Ζοέλ Εμπίιντ, τον Λούκα Ντόντσιτς, τον Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ αλλά και τον Τζέισον Τέιτουμ. Αυτή είναι άλλη μια διάκριση που έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο βιογραφικό του “Greek Freak” που πέρα από τους τίτλους έχει ανακηρυχθεί και ως κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.

Την ίδια στιγμή ο σπουδαίος Στεφ Κάρι επιλέχθηκε στην δεύτερη καλυτερη πεντάδα με τους Νίκολα Γιόκιτς, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέιλεν Μπράουν και Τζίμι Μπάτλερ, ενώ στην τρίτη καλύτερη πεντάδα η μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία του Λεμπρόν Τζέιμς που πλαισιώθηκε από τους με τους Ντομάντας Σαμπόνις, Τζούλιους Ραντλ, Ντέμιαν Λίλαρντ και ΝτεΆρον Φοξ.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση