Αντετοκούνμπο: Ευλογημένος που έκλεισα 10 χρόνια στο NBA - Τι είπε για τη νέα σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 12:38 Αντετοκούνμπο: Ευλογημένος που έκλεισα 10 χρόνια στο NBA - Τι είπε για τη νέα σεζόν

Δέκα χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο NBA συμπλήρωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χρονικό διάστημα που έχει πανηγυρίσει τα πάντα σε ατομικό επίπεδο και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Με αφορμή αυτήw της επετείου ο “Greek freak” θέλησε να μοιράσει ευχαριστίες στους φιλάθλους των Μπακς, αλλά και στους θαυμαστές του συνολικά.

«Ευλογημένος που ολοκλήρωσα την δέκατη σεζόν μου στο ΝΒΑ. Στους φίλους των Μπακς και σε όλους τους φιλάθλους στον κόσμο, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη. Είναι ώρα να γίνω καλύτερος και να προετοιμαστώ για την ενδέκατη σεζόν μου. Τα λέμε σύντομα», αναφέρει σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση