Ολυμπιακός: MVP της Euroleague ο Σάσα Βεζένκοφ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 14:13 Ολυμπιακός: MVP της Euroleague ο Σάσα Βεζένκοφ

Ο Βούλγαρος φόργουορντ των Πειραιωτών αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν.

Ήταν το αναμενόμενο και έγινε πράξη. Στο Κάουνας ο Σάσα Βεζένκοβ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της EuroLeague και παρέλαβε το βραβείο του μαζί με την οικογένειά του από τον Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Συγκεκριμένα η μητέρα του, η αδερφή του αλλά και ο πατέρας του ανέβηκαν στη σκηνή μαζί του και σε μία συγκινητική στιγμή του ανακοίνωσαν πως είναι ο MVP της φετινής διοργάνωσης.

«Ζούμε τη στιγμή, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ δεμένοι. Είμαστε ξανά εδώ και είναι κάτι σπουδαίο και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Η οικογένειά μου είναι το παν, μου έδωσαν το έναυσμα να παίξω μπάσκετ, να γίνω ένας καλός άνθρωπος. Ήθελα να ακολουθήσω το παράδειγμα του πατέρα μου που έπαιζε μπάσκετ. Σε αυτόν, τη μητέρα μου και την αδερφή μου χρωστάω τα πάντα, ήταν εκεί για εμένα» ήταν τα λόγια του Βεζένκοβ, με την αδερφή του να παίρνει τον λόγο, λέγοντας πως «μας κάνεις πολύ περήφανους. ‘Εκανες μια τρομερή σεζόν. Απέδωσε καρπούς η σκληρή δουλειά σου» για να έρθει η στιγμή της βράβευσης.

Τη φετινή σεζόν ο Βεζένκοβ σκόραρε 17.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.9 κλεψίματα σε 28:48 λεπτά μέσο όρο και μεταξύ άλλων είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, παίρνοντας το βραβείο Alphonso Ford.

Πηγή: Gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση