Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς με την πρόκριση στα ημιτελικά της Ρώμης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 09:01 Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς με την πρόκριση στα ημιτελικά της Ρώμης

Αρκετά μεγάλο είναι το χρηματικό ποσό που εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την πρόκρισή του στα ημιτελικά της Ρώμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπιασε σπουδαία απόδοση κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του Κροάτη αντιπάλου του και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ σε έναν αγώνα που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Σημειώνεται ότι δύο τενίστες έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό με την πρόκρισή του στην τετράδα του Masters της ιταλικής πρωτεούσας. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα εισπράξει ως prize money 308.790 ευρώ, ποσό αρκετά αυξημένο σε σχέση με πέρυσι.

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς φτάσει μέχρι τον τελικό, τότε θα εξασφαλίσει ως φιναλίστ 580.000 ευρώ. Αν ο Έλληνας τενίστας κατακτήσει τον τίτλο, θα εισπράξει 1.105.265 ευρώ.

Σημειώνεται ότι πέρσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά της Ρώμης. Τότε, είχε ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που κατέκτησε τον έκτο τίτλο του στο χωμάτινο Masters της ιταλικής πρωτεύουσας.

Πηγή: sportal.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση