Ολυμπιακός – Μονακό:«Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» φωνάζουν οι οπαδοί στο Κάουνας, πριν τον ημιτελικό του Final Four

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 12:36 Ολυμπιακός – Μονακό:«Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» φωνάζουν οι οπαδοί στο Κάουνας, πριν τον ημιτελικό του Final Four

Μαζεύεται σιγά σιγά ο κόσμος του Ολυμπιακού στους δρόμους και τις πλατείες του Κάουνας, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό της ομάδας με την Μονακό, στο Final Four της Euroleague (18:00, Novasports Prime).

Το Κάουνας παίρνει… κόκκινο χρώμα, αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού κάνουν σιγά σιγά αισθητή την εμφάνισή τους, ενόψει του μεγάλου ημιτελικού με την Μονακό, στο Final Four της Euroleague.

Ο όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού αναμένεται να αυξηθεί εντυπωσιακά, όσο πλησιάζει η ώρα του ημιτελικού στη ”Zalgirio Arena”. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περίπου 5.000 φίλοι των Πειραιωτών, για να το “μετατρέψουν” σε ΣΕΦ και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

“Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό” φώναζαν -μεταξύ άλλων- οι φίλοι των Πειραιωτών. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Final Four της Euroleague για δεύτερη διαδοχική χρονιά, δωδέκατη στην Ιστορία του και 8η τα τελευταία 15 χρόνια (από το 2009)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση