Μπακογιάννης για γήπεδο στον Βοτανικό: «Αλλάζουν τα πάντα οι υπογραφές, περήφανος ως δήμαρχος και Παναθηναϊκός»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 20:24 Μπακογιάννης για γήπεδο στον Βοτανικό: «Αλλάζουν τα πάντα οι υπογραφές, περήφανος ως δήμαρχος και Παναθηναϊκός»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε χαρούμενος και περήφανος για την υπογραφή της σύμβασης Δήμου και τραπεζών για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

«Οι σημερινές υπογραφές είναι με πράσινο μελάνι, αλλάζουν τα πάντα εντός κι εκτός γηπέδου. Είναι βαριές σαν την ιστορία του Παναθηναϊκού και της Αθήνας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση, στον πρωθυπουργό και στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος ως Αθηναίος, ως δήμαρχος και φίλος του Παναθηναϊκού. Θα αισθάνομαι πραγματικά ολοκληρωμένος αν σε 36 μήνες από τώρα μπούμε στο νέο μας γήπεδο», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

“Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, στα 1908 χρόνια από την ιστορία μας, για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια πολύ μεγάλη αδικία πολλών ετών γιατί το γήπεδο έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν. Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και ευχαριστούμε τον δήμο, την κυβέρνηση και τους φορείς για τη συμβολή τους. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο», τόνισε από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

«Είναι μία ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό. Ένα ιστορικό έργο μπαίνει στις ράγες, ουσιαστικά και με τις υπογραφές και είναι δεδομένο ότι στο τέλος αυτής της τριετίας που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο, το πιο σύγχρονο και το πιο λειτουργικό γήπεδο στην Ελλάδα.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε και τις μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που κι αυτές θα αποτελούν ένα πρότυπο, που πιστεύω ότι ένα τέτοιο συγκρότημα δεν υπάρχει σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Νομίζω ότι στο τέλος όταν ολοκληρωθούν αυτά τα έργα θα έχουμε δικαιωθεί για την προσπάθεια. Γιατί είναι μονόδρομος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τις κάνουμε στην Λεωφόρο, οπότε ήταν ένας μονόδρομος και αυτή την στιγμή είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που ξέρουμε και με αυτά που θα δει ο κόσμος, ότι δικαιωθήκαμε απόλυτα.

Όπως είναι σημαντικό επίσης που και η ΚΑΕ πλέον έχει πάρει την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια και πλέον όλος ο Παναθηναϊκός έχει τον δικό του χώρο, τα δικά του γήπεδα, όπως γίνεται με τις μεγάλες ομάδες που οφείλουν να έχουν γήπεδα”, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση