Ολυμπιακός – Μονακό: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των αδερφών Αγγελόπουλων με τον κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 20:45 Ολυμπιακός – Μονακό: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των αδερφών Αγγελόπουλων με τον κόσμο

Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος πανηγύρισαν έξαλλα με τον κόσμο του Ολυμπιακού την πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Final Four της Euroleague.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έγιναν έναν με τον κόσμο των Πειραιωτών, πανηγυρίζοντας έντονα τη νίκη επί της Μονακό και την πρόκριση στον τελικό του Final Four της Euroleague.

«Ζήσαμε μερικά από τα πιο συγκλονιστικά συναισθήματα σήμερα με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ αυτό που έγινε στην τρίτη περίοδο, ήταν απίστευτο. Έχουν έρθουν πολλοί οπαδοί από όλα τα μέρη του κόσμου, αυτό είναι πολύ συγκινητικό όταν έρχονται δηλαδή από παντού και με τόσο μεγάλο κόστος. Σε γεμίζει με ευθύνη αυτό, αλλά ελπίζουμε μεθαύριο να τους κάνουμε υπερήφανους. Δεν έχω να διαλέξω αντίπαλο. Μιλάμε για την πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα όλων των εποχών, όποιος και να είναι θα είναι υπερβολικά δύσκολο ματς», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ήμουν πιο ψύχραιμος εγώ (σς. από τον Γιώργο). Μετρούσα τους πόντους, αφού στο πρώτο ημίχρονο μετρούσα χαμένες βολές, νομίζω είχαμε 8 χαμένες. Κάναμε φοβερό σερί 27-2 στο τρίτο δεκάλεπτο. Η άμυνα που παίξαν τα παιδιά ήταν συγκλονιστική, είχαν φοβερό πάθος.

Θα μείνει στην ιστορία ο τρόπος που έπαιξαν οι παίκτες, έχαναν με 12 πόντους και βγήκαν και έπαιξαν τέτοιο μπάσκετ σε ημιτελικό. Πρέπει να έχει ψυχή, φοβερούς παίκτες, φοβερό προπονητή, φοβερό κόσμο για να το κάνεις αυτό. Συμφωνώ με τον Γιώργο, είναι συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε.

Δεν έχω προτίμηση για τον τελικό. Είναι από τα καλύτερα συναισθήματα να παίζεις πρώτος και μετά να βλέπεις τον δεύτερο ημιτελικό σαν νικητής», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση