Ολυμπιακός – Μονακό: Το αδιανόητο 27-2 του τρίτου δεκαλέπτου διέλυσε όλα τα ρεκόρ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 21:04 Ολυμπιακός – Μονακό: Το αδιανόητο 27-2 του τρίτου δεκαλέπτου διέλυσε όλα τα ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της Euroleague, πραγματοποιώντας μία ασύλληπτη ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιμέρους σκορ 27-2.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα διαστημικό τρίτο δεκάλεπτο, μετατρέποντας το 29-41 του πρώτου ημίχρονου σε 56-43 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου!

Αυτό το επιμέρους σκορ (27-2) ήταν η μεγαλύτερη διαφορά σε οποιοδήποτε παιχνίδι και οποιοδήποτε δεκάλεπτο στην ιστορία της Euroleague.

Οι Πειραιώτες έκρυψαν το καλάθι από τους Μονεγάσκους, ενώ ισοπέδωσαν την άμυνα της Μονακό, διαλύοντας την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση