Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Δημήτρη Κουρμπέλη με αυξημένες αποδοχές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:23 Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Δημήτρη Κουρμπέλη με αυξημένες αποδοχές

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση της συνεργασίας του και θα αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον Κουρμπέλη και κατέθεσε μία πρόταση για συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον αρχηγό του “τριφυλλιού”, ο οποίος έμεινε στην ομάδα και στις δύσκολες οικονομικές περιόδους των προηγούμενων ετών.

Ο διεθνής μέσος καλείται πλέον να πάρει τις αποφάσεις του και η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, αφού και ο ίδιος έχει τονίσει ότι δεν θέλει να γίνει… σήριαλ, η παραμονή του ή η αποχώρησή του από το Κορωπί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση