Λίνα Σουλούκου: Απολαβές «μαμούθ» για τη νέα CEO των «τζιαλορόσι»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:30 Λίνα Σουλούκου: Απολαβές «μαμούθ» για τη νέα CEO των «τζιαλορόσι»

H πρώην γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και διευθύνουσα σύμβουλος της ECA, Λίνα Σουλούκου, είναι εδώ και λίγο καιρό, η νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα στην Ιταλία.

Η Λίνα Σουλούκου φαίνεται μάλιστα ότι “χρυσώθηκε” από τη Ρόμα για να αποδεχθεί την πρότασή της και να μετακομίσει στη “αιώνια πόλη”. Σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα, Calcio e Finanza, η Ελληνίδα παράγοντας θα έχει ετήσιες απολαβές που φθάνουν τις 800.000 ευρώ καθαρά για τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου και τα 50.000 ευρώ επιπλέον για το ρόλο της ως γενική διευθύντρια.

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό όμως, της τάξης του 50% – 75% των αποδοχών της είναι κυμαινόμενες και συνδέονται με την επίτευξη στόχων. Από εκεί και πέρα, της παρέχεται επίδομα διαμονής (της τάξης των 125.000 ευρώ) και έξι οικογενειακά αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή κάθε χρόνο για το δρομολόγιο Ρώμη – Αθήνα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση