Χάαλαντ: «Όνειρό μου το τρεμπλ με την Σίτι»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 11:24 Χάαλαντ: «Όνειρό μου το τρεμπλ με την Σίτι»

Την επιθυμία του να κάνει  το τρεμπλ με την Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιλώντας στο BBC.

Αναλυτικά:

«Θα ήταν κάτι εξωπραγματικό να φέρουμε το “τρεμπλ”, ακόμα κι αν αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με αγόρασε ο σύλλογος.

Θα κάνω τα πάντα για να προσπαθήσω να το πετύχω. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Προφανώς, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν δύο τελικοί απέναντι σε δύο καλές ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνίατεντ και Ίντερ). Και οι δύο θα έχουν κίνητρο και θα είναι έτοιμες για τα πάντα, αλλά αν παίξουμε με τον καλύτερό μας  τρόπο, έχουμε πολλές πιθανότητες να φέρουμε και τα δύο τρόπαια  στο σπίτι.

Είναι όμορφο αυτό πυο συμβαίνει, σημαίνει ότι έχω κάνει κάτι καλό. Από τότε που είμαι στη Σίτι, η ζωή μου έχει προφανώς αλλάξει . Δεν μπορώ να ζήσω τα πράγματα πιο κανονικά, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να παραπονεθώ. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή. Έχω ύψος 1,96 και έχω μακριά ξανθά μαλλιά, όπου κι αν πάω οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν. Αυτή είναι η ζωή μου , τι μπορώ να κάνω γι ‘αυτό; Τίποτα. Και έτσι απλά σκέφτομαι να απολαμβάνω όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό που αγαπώ. Προσπαθώ να χαλαρώνω όταν είμαι στο σπίτι, με τους ανθρώπους που με αγαπούν»

Για τη μάχη του τίτλου με την Άρσεναλ στην Αγγλία:

«Τους κυνηγούσαμε όλη τη σεζόν και όταν κερδίσαμε ο τίτλος ήταν πραγματικά όμορφος. Η αποστολή, όμως, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Μας λείπουν δύο τελικοί, μόνο μετά από αυτούς μπορούμε να σκεφτούμε να χαλαρώσουμε».

Πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση