Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ιλκάι Γκιντογκάν πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 18:25 Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ιλκάι Γκιντογκάν πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας

Ιστορικό γκολ πέτυχε ο Ιλκάι Γκιντογκάν, κάνονας το 1-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το γκολ που πέτυχε ο Ιλκάι Γκιντογκάν στο 13 δευτερόλεπτο του Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι το γρηγορότερο τέρμα που έχει επιτευχθεί σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας.

Το προηγούμενο είχε μπει στον τελικό του 2019′ από τον Σαχά στο 25” του Τσέλσι – Έβερτον με το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Από βολέ του Ορτέγκα, ο Λίντελοφ προσπάθησε να διώξει τη μπάλα αυτή έφτασε στα πόδια του Γκιντογάν που έπιασε το σουτ με τη μία και νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση