Νεϊμάρ σε Λιονέλ Μέσι: «Αδερφέ δεν πήγε όπως νομίζαμε»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 18:29 Νεϊμάρ σε Λιονέλ Μέσι: «Αδερφέ δεν πήγε όπως νομίζαμε»

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρείται ήδη παρελθόν για την Παρί Σεν Ζερμέν και ο Νεϊμάρ τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media, στο οποίο παραδέχεται ουσιαστικά την αποτυχία της συνύπαρξής τους στην ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε τον τίτλο στη Γαλλία, αλλά Μέσι και Νεϊμάρ δεν κατάφεραν να την οδηγήσουν σε υπέρβαση στο Champions League, που ήταν και ο μεγάλος στόχος όλων στο Παρίσι.

Οι δύο σούπερ σταρ δεν μπόρεσαν επίσης να δημιουργήσουν ξανά το φοβερό δίδυμο που είχαν σχηματίσει στην Μπαρτσελόνα, “σαρώνοντας” τα πάντα στο διάβα τους. Κάπως έτσι, ο Νεϊμάρ βρέθηκε να γράφει στο instagram τα εξής: «Αδερφέ… δεν πήγε όπως νομίζαμε, αλλά δοκιμάσαμε τα πάντα. Ήταν χαρά μου να μοιραστώ μαζί σου άλλα δύο χρόνια. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα και να είσαι ευτυχισμένος. Σ’ αγαπώ».

Μένει πλέον να φανεί, αν αυτό θα είναι το “αντίο” και του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού τα ρεπορτάζ τον θέλουν να αποχωρεί επίσης από το Παρίσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση