Εκτός εθνικής ο Μάρκο Λιβάγια για επεισόδιο με οπαδούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 23:01 Εκτός εθνικής ο Μάρκο Λιβάγια για επεισόδιο με οπαδούς

Εκτός της εθνικής ομάδας της Κροατίας τέθηκε ο Μάρκο Λιβάγια, καθώς ήταν πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με φιλάθλους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Οπαδοί της Ριέκα βρέθηκαν στο γήπεδο της πόλης τους όπου προπονούταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας και, όπως όλα δείχνουν, άρχισαν να βρίζουν τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, που αντέδρασε και τους απάντησε. Κι ενώ το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, δήλωσε πως ο Λιβάγια τέθηκε εκτός αποστολής.

Η Κροατία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Ρότερνταμ την επόμενη Τετάρτη (16/06) στα ημιτελικά του Final Four του Nations League κι αν προκριθεί στον τελικό, θα αντιμετωπίσει την Ισπανία ή την Ιταλία για το τρόπαιο την Κυριακή.

πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση