Κάρλος Αλκαράθ - Νόβακ Τζόκοβιτς: Πότε θα γίνει ο μεγάλος ημιτελικός του Roland Garros

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 14:46 Κάρλος Αλκαράθ - Νόβακ Τζόκοβιτς: Πότε θα γίνει ο μεγάλος ημιτελικός του Roland Garros

Γνωστές έγιναν οι ώρες των δυο ημιτελικών του Roland Garros, στο μονό των ανδρών, με το Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Το Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο ημιτελικός που θα ανοίξει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής (09.06) του Roland Garros.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των διοργανωτών, η ματσάρα των δυο κορυφαίων αθλητών θα ξεκινήσει στις 16:45 ώρα Ελλάδας, στο “Philippe-Chatrier”

Αμέσως μετά από την αναμέτρηση αυτή και όχι πριν τις 18:30 ώρα Ελλάδας, θα διεξαχθεί και ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Κάσπερ Ρουντ και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση