Roland Garros: Η Eλληνίδα διαιτητής Εύα Ασδεράκη στον τελικό των γυναικών στο Παρίσι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 14:47 Roland Garros: Η Eλληνίδα διαιτητής Εύα Ασδεράκη στον τελικό των γυναικών στο Παρίσι

Με ελληνικό… χρώμα ο σημερινός (10/6-16.00) τελικός του grand slam τένις Roland Garros, καθώς την αναμέτρηση Ίγκα Σβιόντεκ-Καρολίνα Μούχοβα θα διευθύνει η Εύα Ασδεράκη.

Αυτό ασφαλώς δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η Ελληνίδα έχει διαιτητεύσει τελικούς τένις σε όλα τα Grand Slams και αυτή θα είναι έβδομη παρουσία της σε αγώνα αυτού του επιπέδου. Η Ασδεράκη έχει βραβευτεί με το Χρυσό Δίπλωμα, ενώ το 2015 έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη γυναίκα που διηύθυνε τελικό του αμερικανικού Open και μάλιστα ανάμεσα στους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η Εύα Ασδεράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά εδώ και χρόνια ζει στο Λονδίνο, ενώ είναι γνώριμη φιγούρα στους λάτρεις του τένις.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση