Η Super League κάνει πρεμιέρα με μια... λειψή πρώτη αγωνιστική

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 11:28 Η Super League κάνει πρεμιέρα με μια... λειψή πρώτη αγωνιστική

Η Super League μπαίνει στη “σέντρα”, με την νταμπλούχο ΑΕΚ και τον δευτεραθλητή Παναθηναϊκό να “απέχουν” από την αγωνιστική δράση. Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

Το πρωτάθλημα της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2023/24 ανοίγει σήμερα (18.08) την αυλαία του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την αναμέτρηση του Βόλου κόντρα στη Λαμία.

Μία πρώτη αγωνιστική που δεν περιλαμβάνει κάποιο ντέρμπι και θα είναι ημιτελής καθώς οι -εντός έδρας- αγώνες των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απέναντι σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο, αντίστοιχα, αναβλήθηκαν.

Η… δράση θα συνεχιστεί το Σάββατο στους «Ζωσιμάδες». Ο τοπικός ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του την περυσινή μέτρια χρονιά αλλά και να μην πέσει θύμα έκπληξης, καθώς υποδέχεται τη Κηφισιά.

Με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να μην έχουν τελικά αγώνα το Σάββατο, οι άλλοι τρεις “μεγάλοι” του ελληνικού πρωταθλήματος συγκεντρώνουν τα βλέμματα, την Κυριακή.

Ο Άρης -μετά τον αποκλεισμό που γνώρισε στην έδρα της Ντινάμο Κιέβου- πηγαίνοντας στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της Χάιντουκ, περιμένει στην Τούμπα τον ανανεωμένο Αστέρα Τρίπολης.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τέλος, έχοντας αφήσει πίσω του το ματς με την Γκενκ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία, με τα «λιοντάρια» να επιστρέφουν με βλέψεις στη μεγάλη κατηγορία. Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που εκτίουν οι Πειραιώτες.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

21:00 Βόλος ΝΠΣ – Λαμία

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

19:30 ΟΦΗ – Άρης

20:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

22:00 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός

Δεν έχουν οριστεί

ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

 

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση