ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0: Νίκη και «πάρτι» πρόκρισης στους ομίλους του Conference League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 22:51 ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0: Νίκη και «πάρτι» πρόκρισης στους ομίλους του Conference League

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Χαρτς, ούτε στη ρεβάνς των play off του Conference League και πήρε τη νίκη με 4-0 μπροστά στους οπαδούς του στην Τούμπα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Με δυνατό ξεκίνημα στο ματς, ο ΠΑΟΚ βρήκε δύο γκολ με Τάισον και Τόμας στο πρώτο 25λεπτο και “καθάρισε” από νωρίς το παιχνίδι, αλλά και την υπόθεση πρόκριση, αφού είχε επικρατήσει με 2-1 και στο πρώτο ματς στην Σκωτία. Ο Κωνσταντέλιας βρήκε επίσης δίχτυα στη συνέχεια, ενώ ο Τόμας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εξασφάλισε έτσι με θριαμβευτικό τρόπο, το “εισιτήριο” για τους ομίλους του Conference League.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και με Βιεϊρίνια και Κωνσταντέλια δημιούργησε τους πρώτους κινδύνους για την άμυνα της Χαρτς. Ο αρχηγός του “Δικεφάλου του Βορρά” είχε μάλιστα και δοκάρι σε ένα φοβερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή στο 13′.

Το γκολ δεν άργησε έτσι να έρθει, με τον Τάισον να εκτελεί έξυπνα και χαμηλά ένα φάουλ από αριστερά, τον Κωνσταντέλια να αφήνει την μπάλα να περάσει και να καταλήγει αυτή στα δίχτυα της Χαρτς, για το 1-0 του ΠΑΟΚ στο ματς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα μάλιστα, ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” και το παιχνίδι, με τον Σβαμπ να δίνει με κεφαλιά στον Τόμας μέσα στην περιοχή και αυτός να κάνει ένα απίστευτο ανάποδο σουτ με τη μία, για να πετύχει το γκολ του αγώνα, για το 2-0 στο 23′.

Στη συνέχεια η ομάδα του Λουτσέσκου έριξε το ρυθμό, με τη Χαρτς να ψάχνει την αντίδραση και να έχει μία καλή ευκαιρία στο 33′ με τον Κεντ να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από κόρνερ. Πιο κοντά σε ένα γκολ έφθασε πάντως, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Βιεϊρίνια να κόβει με φοβερό τάκλιν την μπάλα, μπροστά από κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά την κατοχή της μπάλας και έψαξε και πάλι το γκολ. Αυτό ήρθε λοιπόν στο 57′, με τον Κοτάρσκι να βρίσκει στην πλάτη της άμυνας της Χαρτς, τον Ζίβκοβιτς και αυτός να κάνει τέλειο γύρισμα για τον Κωνσταντέλια, ο οποίος με διπλή προσπάθεια, κατάφερε να πλασάρει για το 3-0 στο ματς.

Το παιχνίδι “τελείωσε” έτσι πρόωρα, αφού το μόνο που άλλαξε στη συνέχεια ήταν το τελικό σκορ, με τον Τάισον να πετυχαίνει στην αντεπίθεση το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του, από ασίστ του Τόμας. Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε λοιπόν μία επιβλητική πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με τους οπαδούς του να… παραληρούν στην κερκίδα για τη νέα ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Χαρτς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια (64’ Κετζιόρα) Εκόνγκ Κουλιεράκης Μπάμπα – Τσιγγάρας (64’ Οζντόεφ) Σβαμπ – Ζίβκοβιτς (82’ Βρακάς) Κωνσταντέλιας Τάισον (75’ Μουργκ)– Τόμας (75’ Τζίμας).

Χαρτς (Φράνκι Μακ Αβόι): Κλαρκ- Κίνγκσλεϊ (67’ Ντένχολμ) Κεντ Κοχρέιν Ρόουλς –Σίμπικ Άτκινσον (82’ Οφιά) Ντέβλιν, Μπόις (59’ Ταγκάουα) – Βάργκας Σάνκλαντ (67’ Λόουρι).

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση