Ανακοίνωση ΕΠΟ για τις κάρτες: «Πρόκειται περί λάθους, η διοίκηση θα ερευνήσει το θέμα»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 22:38 Ανακοίνωση ΕΠΟ για τις κάρτες: «Πρόκειται περί λάθους, η διοίκηση θα ερευνήσει το θέμα»!

Η ΕΠΟ εξέδωσε επισήμως ανακοίνωση παίρνοντας θέση για τις πληροφορίες που αφορούσαν στο λάθος των καρτών 4 διεθνών παικτών για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Eνημερωθήκατε για τις εξελίξεις και τον λανθασμένο χειρισμό που αφορούσε στις κάρτες 4 παικτών για το Ελλάδα - Γιβραλτάρ. Η ΕΠΟ αργά το βράδυ της Δευτέρας με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, ανέφερε σε αυτήν τα ονόματα των Κωνσταντινίδη και Φύσσα (αφήνοντας ένα... παραθυράκι για το τι μένει να αποφασιστεί) και επισήμανε κατά τα άλλα:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ' επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.

1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.
2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα και θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση