Ολυμπιακός: Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο Top 10 των καλύτερων νεαρών τερματοφυλάκων στον κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 11:56 Ολυμπιακός: Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο Top 10 των καλύτερων νεαρών τερματοφυλάκων στον κόσμο

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα με τους δέκα καλύτερους νέους τερματοφύλακες στον κόσμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα interesting football.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν αγωνίζεται βασικός στον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκεται πίσω από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει δείξει το ταλέντο του, έχοντας υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού σε 31 αγώνες. Στα 17 του, μάλιστα, είχε αγωνιστεί στο τελικό Κυπέλλου που είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ (1-0) στον Βόλο.

Ο εκ των αρχηγών της εθνικής ομάδας των Ελπίδων περιμένει τις ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό και το μέλλον σίγουρα του ανήκει.

Η ιστοσελίδα “interestingfootball.com”, μάλιστα, σε αφιέρωμά της συμπεριέλαβε τον Τζολάκη στο Top 10 των καλύτερων νεαρών τερματοφυλάκων στον κόσμο.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται ο 23χρονος Γάλλος Ιλάν Μεσλιέρ της Λιντς. Δεύτερος είναι ο 23χρονος Ολλανδός Κιέλ Σέρπεν της Μπράιτον, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς.

Τρίτος είναι ο 21χρονος Ιρλανδός -με καταγωγή από την Νιγηρία- Γκάβιν Μπαζούνου, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουθάμπτον.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο 21χρονος Βέλγος Μάρτεν Βάντεβουρντ, ο οποίος παίζει στην Γκενκ και αγόρασε ήδη η Λειψία έναντι 10.000.000 ευρώ. Πέμπτος είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού.

Έκτος είναι ο 24χρονος διεθνής Πορτογάλος -με ελβετική υπηκοότητα- Ντιόγκο Κόστα. Έβδομος ο 21χρονος Γάλλος Στέφαν Μπάγιτς, ο οποίος ανήκει στην Μπρίστολ Σίτι και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Βαλενσιέν.

Όγδοος είναι ο 19χρονος διεθνής Αμερικανός Γκαμπριέλ Σλόνινα, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και έχει δοθεί δανεικός στην βελγική Έουπεν. Ένατος είναι ο 23χρονος διεθνής Γεωργιανός Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει ο 20χρονος Κολομβιανός Λουίς Μαρκίνες ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση