ΠΑΟΚ – Άρης: Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε αναβολή λόγω της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 14:46 ΠΑΟΚ – Άρης: Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε αναβολή λόγω της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Στον “αέρα” βρίσκεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα, καθώς η Ελληνική Αστυνομία θέτει θέμα αναβολής, λόγω της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Το πρόγραμμα θα είναι “βαρύ” για τη Θεσσαλονίκη το προσεχές σαββατοκύριακο, καθώς εκτός την 87η ΔΕΘ, διεξάγεται και το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει θέσει θέμα αναβολής του ποδοσφαιρικού αγώνα λόγω της ομιλίας αλλά και της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, έχει σταλεί ήδη αίτημα στη Super League για αναβολή της αναμέτρησης για λόγους ασφαλείας. Ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και μένει να φανεί αν θα αλλάξει το πρόγραμμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση