ΠΑΟΚ – Άρης: Ο «δικέφαλος του Βορρά» βγάζει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι της Τούμπας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 19:08 ΠΑΟΚ – Άρης: Ο «δικέφαλος του Βορρά» βγάζει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι της Τούμπας

Μπορεί η Ελληνική Αστυνομία να ζήτησε από τη Super League την αναβολή του ΠΑΟΚ – Άρης (17.09 / 20:30) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά ο “δικέφαλος του Βορρά” δίνει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι της Τούμπας, κάτι που κατά πολλούς “μεταφράζεται” πως το μεγάλο ματς θα γίνει κανονικά.

Η Ελληνική Αστυνομία έθεσε την Τρίτη (12.09) θέμα αναβολής του ΠΑΟΚ – Άρης, λόγω της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Ο ΠΑΟΚ όμως έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη (14.09 / 09:00), θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κάτι που κατά πολλούς “μεταφράζεται” πως το “μεγάλο” της Τούμπας θα γίνει κανονικά.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από τα 15€ μέχρι και τα 150€.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση