Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Οσάκα στο διπλό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 10:03 Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Οσάκα στο διπλό

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πραγματοποιεί σπουδαία πορεία στο 250αρι τουρνουά της Οσάκα, ούσα στα ημιτελικά της διοργάνωσης στο διπλό.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μαζί με την Φερνάντα Κοντρέρας βρίσκονται στα ημιτελικά του διπλού του τουρνουά της Οσάκα, με την Ελληνίδα τενίστρια να ψάχνει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της.

Η 30χρονη Παπαμιχαήλ και η Μεξικανή συμπαίκτριά της Φερνάντα Κοντρέρας νίκησαν με 6-2, 7-5 τις Νατέλα Τζαλαμίτζε και Σοφία Λανσέρε και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό με το νικητή του αγώνα ανάμεσα στις Φρίντσα – Κίτσενοκ και τις Καβαγκούτσι – Κομπόρι.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται σε ημιτελικό WTA 250 διοργάνωσης, αφού κάτι ανάλογο πέτυχε και στο Merida Open στο Μεξικό, έχοντας στο πλάι της την Σιμόνα Βάλτερτ. 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση