ΠΑΟΚ: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανανέωσε μέχρι το 2027

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 19:53 ΠΑΟΚ: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανανέωσε μέχρι το 2027

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι το 2027, με τον διεθνή Σέρβο εξτρέμ να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

O Ζίβκοβιτς ήταν γνωστό εδώ και μερικές μέρες ότι τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου οι δυο πλευρές να συνεχίσουν από κοινού, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλιστα να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή μέσα από ανακοίνωση της.

Με αυτό τον τρόπο ο Ζίβκοβιτς θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον διεθνή Σέρβο μάλιστα να αναφέρει πως είναι πολύ χαρούμενος για την εν λόγω εξέλιξη τονίζοντας πως η Θεσσαλονίκη αποτελεί το σπίτι του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση