Συγκλονίζει η φράση τυφλού κοριτσιού στον Ρονάλντο: «Σ' αγαπώ κι ας μη σε βλέπω» - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 23:51 Συγκλονίζει η φράση τυφλού κοριτσιού στον Ρονάλντο: «Σ' αγαπώ κι ας μη σε βλέπω» - Βίντεο

Η μικρή φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο τον περίμενε για να του μιλήσει μετά από αγώνα της Αλ Νασρ

Η Αλ Νασρ με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει 5-0 την Αλ Φατέχ.

Ο Πορτογάλος κάνει... μαγικά και σ' αυτό το παιχνίδι και μετά από αυτό συνάντησε πολλά παιδιά για να βγάλει φωτογραφίες και να μοιράσει αυτόγραφα.

@marca.com

“Te amo aunque no te vea” La preciosa frase de una niña ciega a Cristiano Ronaldo

sonido original - Diario MARCA

Ανάμεσα στα παιδιά ήταν και ένα τυφλό κοριτσάκι που φορούσε τη φανέλα της Αλ Νασρ. Περίμενε υπομονετικά για να συναντήσει το είδωλό της και όταν κατάλαβε ότι είναι δίπλα της του είπε: «Σ' αγαπώ κι ας μην σε βλέπω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι εδώ».
Ο Ρονάλντο συγκινήθηκε, της υπέγραψε τη μπάλα και είπε ότι του έφερε τύχη. Θυμίζουμε ο Κριστιάνο είναι πατέρας πέντε παιδιών.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση