Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 66-79: Ερνανγκόμεθ και Λεσόρ εντυπωσίασαν, αλλά οι «πράσινοι» ήταν ανέτοιμοι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 20:38 Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 66-79: Ερνανγκόμεθ και Λεσόρ εντυπωσίασαν, αλλά οι «πράσινοι» ήταν ανέτοιμοι Φωτογραφία: Intime

Θέλει ακόμα… δουλειά! Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε με 79-66 στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, στον πρώτο του αγώνα για το “Nick Galis International Tournament”. Εντυπωσιακό το ανεπίσημο ντεμπούτο του Χουάντσο Ερναννγκόμεθ με τα “πράσινα” – Πολύ καλή εμφάνιση και ο Λεσόρ.

Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη αστοχία από τα 6,75, έδειξε ανέτοιμος και γνώρισε ήττα με 79-66 από τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο, στο πλαίσιο του «Nick Galis International Tournament».

Παρά τους 21 πόντους του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι», οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Λεσόρ, που σημείωσε 17 πόντους.

Η άμυνα των παικτών του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης κράτησε στους 66 πόντους αυτούς του Εργκίν Αταμάν. Οι «πράσινοι» που έδειξαν πως θα χρειαστούν χρόνο για να βρουν “χημεία”, είχαν για πρώτη φορά όλους τους παίκτες τους σε αγώνα στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας τους πλην του Λούκα Βιλντόζα που έχει μείνει στην Αθήνα με διάστρεμμα, αλλά ήταν απελπιστικά άστοχοι από το τρίποντο (2/22)!

Τραυματίστηκε στην 3η περίοδο ο Γιώργος Παπαγιάννης της Φενερμπαχτσέ, όταν συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με τον Λεσόρ. Υποχρεώθηκε ν’ αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παρκέ ο Έλληνας διεθνής σέντερ της Φενέρμπαχτσε.

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 29-27, 46-41, 79-66

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Γκάι, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι 4, Σλούκας 8, Παπαπέτρου, Γκραντ 6, Λεσόρ 17, Γκριγκόνις 12, Ερνανγκόμεθ 19, Μήτογλου, Μαντζούκας

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Δημήτρης Ιτούδης): Μότλεϊ 8, Χαζέρ, Γουίλμπεκιν 8, Σανλί 21, Παπαγιάννης 7, Μαχμούτογλου, Μπιμπέροβιτς, Πιερ 6, Ντόρσεϊ 3, Καλάθης 7, Μάνταρ 10, Σεστίνα 9

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση