Παροξυσμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ιράν: Σκαρφαλώνουν σε βουνό για να τον δουν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 21:12 Παροξυσμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ιράν: Σκαρφαλώνουν σε βουνό για να τον δουν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Τεχεράνη για το παιχνίδι της Αλ Νασρ και με την Περσέπολις, στο Champions League της Ασίας και στην πόλη επικρατεί… παροξυσμός.

Μετά την υποδοχή από χιλιάδες ανθρώπους στο αεροδρόμιο, η Αλ Νασρ πήγε μετά βίας στο ξενοδοχείο, αλλά ο πανικός συνεχίστηκε και εκεί, με πλήθος ανθρώπων να σκαρφαλώνουν σε βουνό, με την ελπίδα να δουν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι εικόνες από το Ιράν είναι απίστευτες και έχουν οδηγήσει σε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ η Αλ Νασρ ακύρωσε προπόνηση για το λόγο αυτό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση