Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Ο Άλεξιτς υπέγραψε το φινάλε του επικού αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 20:29 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Ο Άλεξιτς υπέγραψε το φινάλε του επικού αγώνα

Συνέχεια στις σπουδαίες εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 για την έκτη αγωνιστική της Super League και έφτασε τις πέντε σερί αγωνιστικές χωρίς να γνωρίζει την ήττα.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και είναι αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει. Οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2. 

Με το δεύτερο σερί τρίποντο, ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 9 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές, έχοντας να γνωρίσει την ήττα από την πρώτη αγωνιστική, όταν και “λύγισε” κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ Γιάννινα αγνοεί τη χαρά της νίκης από την πρώτη αγωνιστική, όταν είχε κερδίσει την Κηφισιά στους Ζωσιμάδες.

Την επόμενη -7η- αγωνιστική, ο Πανσερραϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Βόλο, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, την ίδια ημέρα και ώρα 20:30 στους Ζωσιμάδες.

Δύο φορές προηγήθηκε ο Πανσερραϊκός, δύο φορές ισοφάρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Άλεξιτς στις καθυστερήσεις χάρισε τελικά τη νίκη στην ομάδα του.

Ο αγώνας

Ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 7ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καραχάλιο. Το VAR επιβεβαίωσε την παράβαση και στο 9’ ο Πηλέας ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η «απάντηση» του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν άμεση, καθώς στο 11’ ο Παντελάκης με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από φάουλ από τα αριστερά έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1

Στο 24’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αυλωνίτης πήρε κεφαλιά, ο Κλέιμαν απέκρουσε και στη συνέχεια ο Άλεξιτς που πήρε το ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ

Στο 32’ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα, όταν ο Στάικος δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, με τον Κλέιμαν να κάνει ένα τεράστιο σφάλμα, καθώς αν και φάνηκε να ελέγχει την μπάλα, την έχασε μέσα απ’ τα χέρια και κατέληξε στο βάθος της εστίας του, για το 2-1 του Πανσερραϊκού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε με πολύ πιο επιθετική διάθεση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στο 58’ ο Ροσέρο έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Χόβαν κατάφερε να απομακρύνει.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν ξανά το ματς στα ίσα, όταν μετά από μία κακή προβολή του Γκάρο, ο Τσαούσης πήρε την μπάλα στην περιοχή και ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 68’ η ομάδα των Σερρών κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Μούργου από τον Τζίνο. Ο Πηλέας ανέλαβε κι αυτή την εκτέλεση, όμως αυτή τη φορά σημάδεψε ψηλά, πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν.

Η «λύτρωση» για τον Πανσερραϊκό ήρθε στο 90ό λεπτό. Από καταπληκτική ασίστ του Πεταυράκη σε εκτέλεση φάουλ, ο Άλεξιτς πήρε την μπάλα αριστερά της περιοχής και με πανέμορφο σουτ πέτυχε το 3-2 στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν, χαρίζοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης (Ντάνκερλουϊ 86′), Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας (Μασκανάκης 71′), Ουεντραόγκο (Θυμιάνης 87′), Στάικος, Μούργος (Σοφιανός 71′), Χατζηστραβός (Μορέιρα 55′), Άλεξιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Γκάρο (Λώλης 66′), Τζίνο (Λιάσος 90′), Παμλίδης, Τζίμας (Ροσέρο 55′), Κόντε (Μπάλαν 88′).

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση