Μιχάλης Κατσούρης: Οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης φώναξαν «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 17:10 Μιχάλης Κατσούρης: Οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης φώναξαν «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής»

Στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Α1 γυναικών στο ποδόσφαιρο, οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναξαν σύνθημα υπέρ του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη σε μια όμορφη κίνηση.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Αστέρα απέναντι στην ΑΕΚ, οι φίλοι της ομάδας από την Τρίπολη που έδωσαν το παρών προκειμένου να παρακολουθήσουν την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου, θέλησαν να φωνάξουν ρυθμικά το σύνθημα 

«Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής» αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλο της Ένωσης, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τους ακροδεξιούς χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση