Ενθουσιασμένοι με Βεζένκοφ οι παίκτες των Κινγκς! «Ευστόχησε σε 143 από τις 150 προσπάθειες»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:24 Ενθουσιασμένοι με Βεζένκοφ οι παίκτες των Κινγκς! «Ευστόχησε σε 143 από τις 150 προσπάθειες»

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η preseason στο ΝΒΑ, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει δημιουργήσει ήδη… θαυμαστές μέσα στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στους Σακραμέντο Κινγκς, με την ικανότητά του στο σκοράρισμα, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις των νέων του συμπαικτών.

Στο πλαίσιο της Media Day των Σακραμέντο Κινγκς, ο καλύτερος σουτέρ της ομάδας, Κέβιν Χέρτερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον πρώην παίκτης του Ολυμπιακού: “Έρχεται μέσα και δεν αστοχεί. Πολλοί από μας έχουμε δουλειά να κάνουμε για να τον φτάσουμε” ανέφερε.

“Μέλι” για τον Σάσα Βεζένκοφ είχαν και τα λόγια του Ντε Άρον Φοξ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Βούλγαρο διεθνή ως έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ στον κόσμο, τονίζοντας πως σε άσκηση για σουτ ευστόχησε σε 143 από τις 150 προσπάθειες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση