Γιαννακόπουλος: Το μήνυμά του για την πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 23:18 Γιαννακόπουλος: Το μήνυμά του για την πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας

Δείτε την ανάρτηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πλέον και επισήμως ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, παίρνοντας τη θέση του Δημήτρη Ιτούδη που αποχώρησε μετά την κακή πορεία στο Μουντομπάσκετ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχολιάζει το γεγονός με μια ανάρτησή του στα social media.

Ανάμεσα στους δύο οι σχέσεις δεν ήταν καθόλου καλές μετά την απόφαση του Kill Bill να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με την ένταση να είναι πολύ μεγάλη μια περίοδο.

Στη συνέχεια, όμως, οι τόνοι έπεσαν και τώρα πλέον δεν υπάρχει κάποιο θέμα ανάμεσα στον Γιαννακόπουλο και τον Σπανούλη, με τον πρώτο να σχολιάζει την πρόσληψη του δεύτερου στην Εθνική ομάδα.

«Καλή επιτυχία», με μια ελληνική σημαία έγραψε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ για τον Σπανούλη, βάζοντας και μια φωτογραφία του.

Ανάρτηση Δημήτρης Γιαννακόπουλος

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση