Conference League: Πιτσιρικάς έβαλε τα κλάματα μετά την αποβολή παίκτη της Αλκμάαρ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 10:47 Conference League: Πιτσιρικάς έβαλε τα κλάματα μετά την αποβολή παίκτη της Αλκμάαρ

Η Αλκμάαρ του Βαγγέλη Παυλίδη πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας για τη δεύτερη αγωνιστική του Conference League, αλλά όχι χωρίς να… τρομάξει τους οπαδούς της.

Ένα γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη έδωσε το προβάδισμα στην Αλκμάαρ στο ματς, αλλά λίγο αργότερα, μία… ανόητη ενέργεια του Λάντο, άφησε την ολλανδική ομάδα με 10 παίκτες.

Ο Λάντο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μία… καρατιά στο λαιμό αντιπάλου, γεγονός που προκάλεσε και τα κλάματα ενός πιτσιρικά στην κερκίδα της Αλκμάαρ. Στο τέλος βέβαια, πανηγύρισε κι αυτός τη νίκη της ομάδας του.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση