Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η αστυνομία μπλοκάρει το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας λόγω Ερντογάν και Γρηγορόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 13:42 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η αστυνομία μπλοκάρει το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας λόγω Ερντογάν και Γρηγορόπουλου (φωτο intime)

Στον… αέρα το ντέρμπι! Μια αναμενόμενη “κίνηση” από την αστυνομία, μετά την “τοποθέτηση” του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός –για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας– την 6η Δεκεμβρίου.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20.11) πως το πρώτο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 06/12 στις 21:00.

Την ημέρα όμως εκείνη, είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (πρόκειται να υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία στην Αθήνα) ενώ αναμένεται -μια ημέρα μετά- και η άφιξη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας στην Αθήνα, η αστυνομία αναμένεται να στείλει σχετικό έγγραφο και να ζητήσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση